Langverwachte nieuwe roman van Carlos Ruiz Zafón in aantocht!

31 augustus 2016

Het labyrint der geesten, de meesterlijke ontknoping van Het kerkhof der vergeten boeken, verschijnt in de tweede helft van 2017 in het Nederlands. De eerdere romans van het vierluik, De schaduw van de wind, Het spel van de engel en De gevangene van de hemel, zijn stuk voor stuk hedendaagse klassiekers geworden. Hun magische universum heeft miljoenen lezers over de hele wereld betoverd. In Nederland en België verkochten de eerste drie delen tot nu toe meer dan 1,2 miljoen exemplaren.

Daniel Sempere is niet langer dat kleine jongetje dat een uniek exemplaar van De schaduw van de wind vindt in Het kerkhof der vergeten boeken. Inmiddels is hij een jongeman die zich nog steeds het gezicht van zijn moeder niet kan herinneren en zweert de ware toedracht van haar dood te ontrafelen. Een oude bekende, een mysterieus boek en talrijke omzwervingen door Barcelona en Madrid brengen hem steeds dichter bij de waarheid.

Opnieuw betovert Zafón ons met een wonderlijke, onvergetelijke reis door zijn magische universum waarin alle hoofdpersonen van de saga de revue passeren en die het vierluik Het kerkhof der vergeten boeken op duizelingwekkende wijze sluit.Carlos Ruiz Zafón (1964, Barcelona) is de meest gelezen Spaanse schrijver na Cervantes. Vele miljoenen exemplaren gingen wereldwijd over de toonbank, zijn werk is in meer dan 50 talen verschenen en werd bekroond met talrijke literaire prijzen.

Terug naar nieuwsoverzicht

Carlos Ruiz Zafón
Carlos Ruiz Zafón
De nieuwe Suzanne Vermeer is er!

Begin vandaag nog in de winterthriller ‘IJskoud’! Winterse (ont)spanning…

Sluiten Lees meer