Vlees noch vis

60 gevarieerde groentegerechten. van kleurrijke bieten-linzenburger tot verrassende pompoenvijgentaart
Vlees noch vis

Samenvatting

Koken zonder vlees of vis zit bij de meesten van ons gewoon nog niet zo in het systeem. Een keer een snelle salade voor jezelf is waarschijnlijk goed te doen, maar heel veel verder dan dat komen we vaak niet. Daarom biedt dit boek je eindeloze inspiratie voor gerechten zonder vlees en vis.

Estée Strooker geeft recepten met verschillende groenten als basis en geeft tips bij het koken van een vegetarische maaltijd. Of je nu vegetarische gasten voor het diner krijgt, op zoek bent naar gerechten voor een vriendelijk prijsje, graag kookt met volop verkrijgbare groenten van het seizoen, veel variatie vol vitaminen zoekt of vegan for a day bent: dankzij Estées creatieve en originele recepten met plantaardige ingrediënten vind je altijd wat je zoekt.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400506817
NUR: 440
Type: Gebonden
Auteur(s): Estée Strooker
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 192
Uitgever: 24Kitchen
Verschijningsdatum: 01-03-2016
Vlees noch vis
Gebonden:
20,99

Gerelateerde artikelen

Vijf manieren om een voorjaarsdip te voorkomen

Het voorjaar brengt vernieuwing en frisheid, maar voor sommigen kan het ook een tijd van vermoeidheid en lusteloosheid zijn. Hier zijn vijf effectieve strategieën, elk ondersteund door een boek dat je op weg helpt naar een positieve verandering.

Blog
Lees meer

Mexicaanse zwarte-bonen-burger: een recept uit Vegan Vibes

Zin in een fiësta op je bord? Diëtist Lisa Steltenpool laat je in haar boek Vegan Vibes zien dat plantaardig eten makkelijk en vooral heel erg lekker is. Neem bijvoorbeeld deze heerlijke Mexicaanse zwarte-bonen-burger.

Blog
Lees meer