Dubbele dreiging

Samenvatting

President Jack Ryan is nog maar net teruggekeerd in het Witte Huis als hij zich geconfronteerd ziet met een internationale crisis. Een mislukte staatsgreep in de Volksrepubliek China dwingt de Chinese president Wei Zhen Lin om in te stemmen met de expansiepolitiek van generaal Su Ke Quiang. De Zuid-Chinese Zee wordt geclaimd en Chinese troepen worden in opperste paraatheid gebracht voor een invasie van Taiwan.

Ryan en zijn kabinet zijn vastbesloten om China af te stoppen, maar China heeft een nieuwe generatie raketten ontwikkeld die de Amerikaanse marineschepen die Taiwan moeten beschermen, bedreigen. Tegelijkertijd hebben computerexperts een allesvernietigende cyberaanval ingezet op de Amerikaanse infrastructuur, een nieuw soort oorlogvoering die vele malen gevaarlijker is dan welke eerdere aanval op de Verenigde Staten dan ook.

In een ultieme poging de crisis te bestrijden, doet president Ryan een beroep op de Campus. Maar er is één probleem voor deze ultrageheime dienst die volledig onder de radar van de Amerikaanse politiek opereert: iemand weet van hun bestaan af en dreigt hun identiteit te onthullen…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400507371
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Tom Clancy
Prijs: 12,50
Aantal pagina's: 560
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 02-08-2016

Specificaties

ISBN: 9789044969306
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Tom Clancy
Vertaler: Joost van der Meer, William Oostendorp
Prijs: 7,49
Aantal pagina's: 592
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 04-03-2013
Dubbele dreiging Deel 15
Dubbele dreiging Deel 15
Paperback:
12,50

Gerelateerde artikelen

Gegarandeerd leesplezier met deze pageturners

Gegarandeerd leesplezier met deze thrillers van topauteurs: Paula Hawkins, Hillary Clinton en Louise Penny, Suzanne Vermeer, Marc Raabe, Will Dean en Jørn Lier Horst.

Blog
Lees meer