De denkbeeldige vriend

De denkbeeldige vriend

Een huiveringwekkende, beklemmende, aangrijpende thriller voor de liefhebbers van Stephen King en Kazuo Ishiguro. Een boek dat je in je dromen zal achtervolgen.

Samenvatting

Christopher is zeven.
Christopher is de nieuweling.
Christopher heeft een denkbeeldige vriend.


Alleenstaande moeder Kate Reese is op de vlucht. Vastbesloten om het leven voor haar en haar zoon te verbeteren, ontsnapt ze midden in de nacht samen met Christopher aan een gewelddadige relatie. Samen belanden ze in de hechte gemeenschap van Mill Grove, Pennsylvania, ver van de bewoonde wereld. Slechts één snelweg leidt erheen en één snelweg eruit.
Eerst lijkt het de ideale plek om eindelijk tot rust te komen. Maar dan verdwijnt Christopher. Zes afschuwelijke dagen lang kan niemand hem vinden. Totdat Christopher tevoorschijn komt uit het bos aan de rand van het dorp, ongedeerd maar niet onveranderd.
Hij keert terug met een stem in zijn hoofd die alleen hij kan horen, met een missie die alleen hij kan volbrengen: hij moet voor kerst een boomhut in het bos bouwen, anders zullen zijn moeder en alle anderen in het dorp nooit meer hetzelfde zijn.
Algauw raken Kate en Christopher verzeild in het gevecht van hun leven -- een strijd tussen goed en kwaad, met hun dorp als het strijdtoneel.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044977400
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Stephen Chbosky
Vertaler: Saskia Peterzon-Kotte
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 900
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 01-10-2019
De denkbeeldige vriend
E-book:
9,99

Gerelateerde artikelen

Thriller top 10 van 2023

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2023 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

5 thrillers om te lezen in de winter

In de winter is het natuurlijk geweldig om een bijpassende thriller te lezen; het liefst eentje die zich afspeelt op een afgelegen plek en waarin bergen sneeuw de revue passeren. Koude rillingen gegarandeerd!

Blog
Lees meer

Spannende boeken om te lezen in oktober

Oktober is de perfecte maand om een flinke stapel Halloweenboeken klaar te zetten. Wij hebben een aantal spooky boekentips. Slapeloze nachten gegarandeerd!

Blog
Lees meer