De laatste ster

Samenvatting

We zijn hier en dan zijn we weer weg. Dat was al zo voordat ze kwamen. Dat is altijd zo geweest. De Anderen hebben de dood niet uitgevonden, ze hebben hem alleen geperfectioneerd. Ze hebben de dood een gezicht gegeven, om hem ons vervolgens in het gezicht te wrijven, want zij wisten dat dat de enige manier was om ons te vermorzelen. De dood eindigt niet op een continent of in een oceaan, niet bij een berg of op een vlakte, in een jungle of een woestijn. Hij eindigt waar hij begon, waar hij van meet af aan was: op het slagveld van het laatste, nog kloppende mensenhart.

In het laatste deel van deze epische reeks, waarin het lot van de planeet wordt bezegeld, neemt meesterverteller Rick Yancey ons mee langs triomf, verlies en onverminderde actie.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400507470
NUR: 285
Type: Paperback
Auteur(s): Rick Yancey
Vertaler: Fanneke Cnossen
Prijs: 17,99
Aantal pagina's: 272
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 12-07-2016

Specificaties

ISBN: 9789044975222
NUR: 285
Type: E-book
Auteur(s): Rick Yancey
Vertaler: Fanneke Cnossen
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 352
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 11-07-2016
De laatste ster Deel 3
De laatste ster Deel 3
Paperback:
17,99
E-book:
7,99

Gerelateerde artikelen

5 thrillers om te lezen in de winter

In de winter is het natuurlijk geweldig om een bijpassende thriller te lezen; het liefst eentje die zich afspeelt op een afgelegen plek en waarin bergen sneeuw de revue passeren. Koude rillingen gegarandeerd!

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in december 2023

In december 2023 verschijnen er weer volop nieuwe boeken. Ben jij benieuwd naar de boeken die in december bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees het hier!

Blog
Lees meer

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer