Boeken
Thrillers

Spel op leven en dood

€ 7,99
Ebook

Lucas Davenport is een ongewone politieman. Niet alleen valt hij op vanwege zijn onconventionele, niets ontziende manier van werken, maar vooral vanwege zijn Porsche en zijn succes bij mooie vrouwen.
Louis Vullion is een onopvallende advocaat. In zijn praktijk gebeurt nooit iets dat de aandacht trekt. Maar er is ook een andere Vullion: een man die met koele berekening mensen doodt, een man die seksueel genot beleeft aan het verkrachten en mishandelen van jonge vrouwen.
Als Davenport de jacht op de lustmoordenaar inzet, herkent hij iets van zichzelf in hem. Ook Vullion is een solist. En ook Vullion is een speler: de jacht die de politie op hem maakt, is voor hem een spel waarin hij zich grootmeester waant en waarvan hij zelf de regels bepaalt. Spelregels die hij als macabere aanwijzingen op de gruwelijk verminkte lichamen van zijn slachtoffers achterlaat.
Maar Davenport, ontwerper van ingenieuze computerspelletjes, weet zich dit spel al gauw eigen te maken. Hij begrijpt dat er maar één manier is om de moordenaar uit te schakelen: hij zal hem in zijn eigen spel moeten verslaan…

  • ISBN: 978-90-449-7297-9
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • NUR: 332