Boeken
Thrillers

Wolf

'Een intelligente thriller met verschillende verhaallijnen, die vol zit met verrassende plotwendingen en intriges. Maatschappijkritiek gaat Jensen niet uit de weg. Het verhaal mondt uit in een verrassende en enerverende ontknoping. Een thriller van hoog niveau.' AD Magazine

Voorgelezen door: Marc-Peter van der Maas

Oorlogsveteraan Niels Oxen leeft een rustig leven in zijn appartement in een buitenwijk van Kopenhagen. Hij kijkt uit naar de tweewekelijkse bezoeken van zijn zoon, ook al loopt hun relatie niet altijd even soepel.
Als Axel Mossman, het voormalige hoofd van de Deense politieke inlichtingendienst, hem vraagt of hij een vermiste boer op wil sporen in Jutland, zegt Oxen aanvankelijk nee. Maar wanneer hij ontdekt dat hij de klus kan combineren met een tripje met zijn zoon, zegt hij toch toe.
Oxens schijnbaar eenvoudige taak leidt hem naar onbekend terrein, waar verschillende soorten wolven zijn pad kruisen en hem terugvoeren naar het verleden van zijn voormalige partner Margrethe Franck. Haar verhaal blijkt veel geheimzinniger en duisterder dan iedereen voor mogelijk had gehouden.

  • Verschijningsdatum: 14-6-2019
  • ISBN: 978-90-461-7207-0
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • NUR: 305
Uit de pers
'Jensen weet met zijn snelle pen de vaart goed in het verhaal te houden. Voor een lekker zorgeloos tussendoortje op vakantie voldoet dit boek helemaal.' Nederlands Dagblad