Boeken
Thrillers

De droogte

€ 9,99
Mid-priceook verkrijgbaar als:

'Harper schreef een knap debuut.' Trouw

Al twee jaar teistert droogte het plattelandsstadje Kiewarra. Het land verdort, het vee sterft. Men is de wanhoop nabij. De spanning wordt ondraaglijk als drie leden van een gezin dood worden aangetroffen. Luke Hadlers zelfmoord – nadat hij zijn vrouw en zesjarige zoontje van het leven beroofde – laat iedereen verbijsterd achter.

Aaron Falk keert terug naar het stadje waar hij opgroeide om de begrafenis van zijn vroegere beste vriend bij te wonen. Hij raakt daar tegen wil en dank betrokken bij het onderzoek naar de dramatische zaak. Als de vragen zich beginnen op te stapelen en het wantrouwen groeit, wordt Falk gedwongen de gemeenschap onder ogen te komen die hem twintig jaar geleden heeft verstoten.

‘Een van de meest verbluffende debuten die ik ooit gelezen heb. Elk woord is zo goed als perfect.’ – DAVID BALDACCI

  • Verschijningsdatum: 19-6-2018
  • ISBN: 978-94-005-0988-7
  • Aantal pagina's: 336
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Vertaler(s): Catalien van Paassen, Willem van Paassen
  • NUR: 305
Uit de pers
'Met jaloersmakende taalbeheersing schetst Harper bijna terloops de feilen van haar personages. Een ontluisterende reis naar de krochten van de menselijke ziel, een spetterend debuut.' het Parool
'Een beklemmend verhaal, dat herinneringen oproept aan het werk van John Steinbeck en Lee Child.' de Volkskrant
'Australische topthriller.' Zin
Meer over dit boek

Goed boek, boeiend met geweldige beschrijvingen als ‘tatoeage van een landschap’ Kiewarra en omgeving Australe. Absoluut de grote toegevoegde waarde en kern van dit verrassende verhaal..

Bruna Horst

Zeer knappe thriller en echt een aanrader om te (gaan) lezen.

The Readshop Hedel

Bekijk de trailer

Bekijk de trailer