De komst van een vreemde lente

Hoe is het leven ten tijde van het coronavirus in het afgelegen huis tussen de bergen van Leonardo en zijn pleegzoon Martino? Een gratis verhaal van Franco Faggiani.

Samenvatting

De hoofdrolspelers van Tussen twee werelden zijn terug in dit korte verhaal van Franco Faggiani. Hoe is het leven ten tijde van het coronavirus in het afgelegen huis in de Dolomieten van vader Leonardo Guerrieri en zijn pleegzoon Martino Rochard?

Wanneer het nieuws van de epidemie hen bereikt, verandert er voor de twee niet zoveel: ze zijn gewend om geïsoleerd te leven, in de bergen aan de rand van het bos, om weinig mensen te zien en om hun dagen in te delen volgens het ritme dat de seizoenen hun opleggen. Tot Leonardo op een dag uit het raam kijkt en een tentje ziet staan. En de volgende dag nog een… Tussen hen: twee onverwachte gasten, Federico en Pietruccio. Twee broers die van plan zijn een ongebruikelijke, maar speciale missie te voltooien.

Een klein gebaar van ons, een mooie leeservaring voor u: geniet nu van het gratis verhaal ‘De komst van een vreemde lente’ van Franco Faggiani.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044932232
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Franco Faggiani
Vertaler: Saskia Peterzon-Kotte
Prijs: 0,01
Aantal pagina's: 15
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 15-05-2020

Specificaties

ISBN: 9789046174517
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Franco Faggiani
Voorlezer: Cees van Ede
Prijs: 0,01
Duur: 40 minuten
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 28-05-2020

Gerelateerde artikelen

5x literatuur voor 2022 waar je niet op kunt wachten

Een nieuw jaar is een goed moment om vooruit te kijken en nieuwe leesplannen te maken. Wij hebben de vijf grootste titels die je binnenkort kunt verwachten alvast voor je op een rijtje gezet.

Blog
Lees meer

Franco Faggiani over zijn nieuwe roman

In Faggiani's nieuwe roman is opnieuw en hoofdrol weggelegd voor de natuur. Faggiani nam de aardbeving in het Italiaanse stadje Amatrice van 2016 als uitgangspunt voor zijn boek.

Blog
Lees meer