Our Missing Hearts

Een hartverscheurende roman over de onbreekbare liefde tussen moeder en kind en over menselijkheid in donkere tijden. Gekozen voor de boekenclub van Reese Witherspoon!

Samenvatting

De twaalfjarige Bird Gardner woont bij zijn liefhebbende, maar gebroken vader. Diens leven wordt al tien jaar lang bepaald door wetten die zijn opgesteld om de ‘Amerikaanse cultuur’ te behouden, in de nasleep van jaren van economische instabiliteit en geweld. Vooral ouders en kinderen van Aziatische afkomst lopen gevaar om van elkaar gescheiden te worden. Bird kan zich zijn moeder nauwelijks herinneren en weet niet wat er met haar is gebeurd. Wanneer hij een mysterieuze brief met alleen een cryptische tekening ontvangt, gaat hij naar haar op zoek. Zijn zoektocht voert hem terug naar de vele volksverhalen die ze hem als kind heeft verteld, naar een ondergronds netwerk van bibliothecarissen, en uiteindelijk naar New York City, waar een nieuwe daad van verzet het begin kan zijn van de broodnodige verandering.

Dit is het tweede boek van Celeste Ng dat werd gekozen voor de Book Club van Reese Witherspoon!

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789056727499
NUR: 302
Type: Paperback
Auteur(s): Celeste Ng
Vertaler: Anna Livestro
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 368
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 01-12-2022
Our Missing Hearts
Paperback:
24,99

Gerelateerde artikelen

5 x De mooiste zinnen

Soms weet een auteur met één zin precies dat te zeggen waardoor alles opeens op zijn plek valt. Wij delen deze 5 mooiste zinnen daarom graag met jou.

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in oktober 2022

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in oktober bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Blog
Lees meer

Boekentip: Kleine brandjes overal

Boekencommunity Hebban vroeg Juliette van Wersch, uitgever van Signatuur, voor een artikel naar haar boekentip voor deze zomer.

Blog
Lees meer