Boeken
Non-fictie

Mijn broer is een eikel

'Deze autobiografische identiteitsverkenning is met onzettend veel humor geschreven, dus bereid je voor op heerlijke lachsalvo's!' Vives

Hilarische (auto)biografie over broedertwist, moderne mannelijkheid in crisis en de complexiteit van familierelaties.

‘Hoe is het om als slim jongetje op te groeien naast een ongeleid projectiel, dat uiteindelijk alle meisjes krijgt, sportiever is, en een mooiere auto heeft? Het komt weinig voor dat ik hardop om een boek moet lachen. Maar dat gebeurde wel bij Mijn broer is een eikel van Stuart Heritage. Meermalen.’ – PAULIEN CORNELISSE

Ontmoet Stuart Heritage: journalist voor de Guardian, van London teruggekeerd naar zijn geboorteplaats Ashford. Boekenwurm. Fatsoenlijk, bedachtzaam, hardwerkend en aardig. Kortgezegd: een modelburger. De favoriete zoon. Zeer waarschijnlijk de onmiddellijk vergeten kandidaat in de halve finale van ‘The Great British Bake Off’.

Zijn jongere broer Pete is een heethoofd, balorig, eigenwijs op een agressieve manier. Iron man. Alfa man. Liefhebber van slechte films en worstelen. Zelfbenoemde ‘Koning van Ashford’, die zonder twijfel de Britse versie van ‘The Apprentice’ zou winnen. En ja, af en toe is hij een eikel.

Dit is Pete’s biografie. Geschreven door Stuart.

  • Verschijningsdatum: 29-5-2018
  • ISBN: 978-90-5672-610-2
  • Aantal pagina's: 320
  • Uitgever: Signatuur
  • Vertaler(s): Gerda Baardman
  • NUR: 320
Meer over dit boek

Waarom heb je dit boek geschreven?

Stuart Heritage, auteur van 'Mijn broer is een eikel' geeft antwoord op de vraag waarom hij dit boek eigenlijk heeft geschreven. (deel 1 in een video-reeks)

Waarom heb je dit boek geschreven?