Weinig tijd, druk met leven, gezin, werk en dan ook nog gezond leven? In dit boek geven de lijfstijl diëtisten het antwoord

Samenvatting

Hoe je ondanks drukte met werk, gezin en verplichtingen toch goed voor jezelf kunt zorgen

Gezond leven is belangrijk, maar het is ook het eerste wat erbij inschiet als je het druk hebt. Je bent ’s ochtends meer bezig met je kinderen dan met je ontbijt, eet overdag gehaast om je werk af te krijgen en ’s avonds ben je zo moe dat je geen zin meer hebt om te koken.
Diëtisten Marjolein en Monique helpen je ondanks de drukte goed voor jezelf te blijven zorgen. Ze leren je herkennen wat je valkuilen in je eetpatroon zijn, geven je slimme en praktische tips, en zorgen ervoor dat je met de juiste motivatie aan een gezondere levensstijl begint, zodat je deze ook volhoudt.

Met snelle en makkelijke recepten (voor het hele gezin) en weekmenu’s om je op weg te helpen, is dit boek een must voor iedereen die denkt dat een gezond leven te veel tijd kost.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400511361
NUR: 860
Type: Paperback
Auteur(s): Monique Ammerlaan, Marjolein van Dop
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 10-09-2019
Doe effe gezond
Paperback:
20,99

Gerelateerde artikelen

5 tips om geen herfstdip te krijgen

Jaarlijks hebben meer dan een half miljoen mensen last van een herfst-winterdip, wat resulteert in niet je bed uit willen komen. Lienke de Jong, founder van Dear Good Morning, geeft 5 tips.

Blog
Lees meer