Leven vanuit vrije wil

de ontdekking en ontwikkeling van Avatar

Samenvatting

Geen zin meer om slachtoffer te zijn? Ben je het beu om door het lot willoos heen en weer te worden geschoven? Om last te hebben van conflicten met je partner of van ruzie in het gezin of van oorlog op het journaal? Heb je er genoeg van slechts verdriet en pijn te kunnen voelen?

In Leven vanuit vrije wil. De ontdekking en ontwikkeling van Avatar wijst Harry Palmer je de uitweg uit deze en andere problemen.

In dit boek doet hij verslag van zijn zoektocht naar een betere manier van leven, naar zinnige uitgangspunten en naar verlichting. Hij verhaalt van zijn hippiejaren, van zijn ontmoetingen met gelijkgestemde zielen en van een kort college dat hij ontving van een heel bijzondere Swami.

Zijn onderzoek resulteerde in de ontwikkeling van een techniek waarmee we kunnen aantonen dat onze ervaringen worden gevormd door ons eigen bewustzijn en onze overtuigingen, en dat wij niet worden gevormd door onze ervaringen. Op deze techniek stoelt de cursus Avatar. In de één week durende cursus wordt geleerd hoe iedereen zijn eigen werkelijkheid kan creëren en welke invloed onze overtuigingen hebben.

Dit nu, zegt Harry Palmer, is de kunst van leven vanuit vrije wil.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789022984314
NUR: 770
Type: Paperback
Auteur(s): Harry Palmer
Vertaler: M. Sarneel
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 01-01-1998
Leven vanuit vrije wil
Paperback:
12,99

Gerelateerde artikelen