Boeken
Non-fictie

Gaan

€ 20,99
Paperback

'Een boek waarvan we zin krijgen om de natuur in te gaan.' Libelle

We komen er allemaal achter: een leven lang Netflix is ook niet alles. Het is tijd dat we er weer op uit gaan. Weg van de schermen, de buitenlucht in! Qualitytime voor jezelf en elkaar. Nederland is supermooi en eigenlijk ook heel spannend, want om wild of vogels te spotten hoef je echt geen bioloog of vogelaar te zijn: dat kan iedereen. Als je maar weet waar je op moet letten.

Boswachter Hanne is de aangewezen persoon om je de weg te wijzen. Ze heeft een paar jaar geleden een enorme switch gemaakt: van mojito-drinkend reclamemeisje naar no-nonsense boswachter. Ze is nieuwsgierig, enthousiast en sportief, en neemt je in Gaan mee naar haar favoriete natuurgebieden. Alles wordt leuker als je er meer van weet en dat is ook zo in de natuur. Welke dieren kun je verwachten per gebied, hoe kun je ze spotten, op welke planten moet je letten en waar vind je de mooiste paddenstoelen?

Boswachter Hanne vertelt je er alles over, aangevuld met de leukste activiteiten en highlights. Pak je rugzak voor het weekend maar vast in!

  • Verschijningsdatum: 27-2-2018
  • ISBN: 978-94-005-0971-9
  • Aantal pagina's: 224
  • Uitgever: Lev.
  • NUR: 410
Uit de pers
'Hanne's favoriete plekken in de Nederlandse natuur, geïllustreerd met instagramwaardige foto's.' Trouw
'Dit is geen encylopedisch werk, maar vooral een boek om te beleven: op avontuur in de natuur.' Leidsch Dagblad
'Korte stukjes over specifieke soorten worden afgewisseld met de persoonlijke verhalen en veel buitenfoto's. Een heel leesbaar inkijkje in het leven van een boswachter. Bionieuws
Meer over dit boek
#Gaan naar de mooiste plekjes in de natuur

Waar presenteer je een boek over de mooiste natuurplekjes van Nederland? In je eigen habitat. Dan kan boswachter Hanne Tersmette kiezen uit de Zaanstreek waar ze vandaan komt, of het Naardermeer waar ze boswachter is.

Lees meer
Ontmoet boswachter Hanne Tersmette

Gedurende de Boekenweek (met thema Natuur!) zal boswachter Hanne in meerdere boekhandels een lezing geven! Kom je ook?

Lees meer
Uit je comfortzone...Hanne blogt!

Bijna vijf jaar geleden verruilde ik m’n baan op een pr-bureau voor een baan in de natuur. Waar ik voorheen gewend was om veel mojito’s te drinken met collega’s, kwam ik van de ene op de andere dag terecht in een doe-maar-gewoon-dan-doe-je-al-gek-genoeg-wereld.

Lees meer

De hort op met boswachter Hanne Tersmette

De hort op met boswachter Hanne Tersmette
boswachter site 1
boswachter site 2
boswachter site 3