Gaan

De hort op met de leukste boswachter van Nederland

Hanne Tersmette

Op deze pagina

Samenvatting

We komen er allemaal achter: een leven lang Netflix is ook niet alles. Het is tijd dat we er weer op uit gaan. Weg van de schermen, de buitenlucht in! Qualitytime voor jezelf en elkaar. Nederland is supermooi en eigenlijk ook heel spannend, want om wild of vogels te spotten hoef je echt geen bioloog of vogelaar te zijn: dat kan iedereen. Als je maar weet waar je op moet letten.

Boswachter Hanne is de aangewezen persoon om je de weg te wijzen. Ze heeft een paar jaar geleden een enorme switch gemaakt: van mojito-drinkend reclamemeisje naar no-nonsense boswachter. Ze is nieuwsgierig, enthousiast en sportief, en neemt je in Gaan mee naar haar favoriete natuurgebieden. Alles wordt leuker als je er meer van weet en dat is ook zo in de natuur. Welke dieren kun je verwachten per gebied, hoe kun je ze spotten, op welke planten moet je letten en waar vind je de mooiste paddenstoelen?

Boswachter Hanne vertelt je er alles over, aangevuld met de leukste activiteiten en highlights. Pak je rugzak voor het weekend maar vast in!

Specificaties

ISBN:9789400509719
NUR:410
Type:Paperback
Auteur(s): Hanne Tersmette
Prijs:20,99
Aantal pagina's:224
Uitgever:Lev
Verschijningsdatum:27-02-2018

In de pers

'Een boek waarvan we zin krijgen om de natuur in te gaan.' Libelle
'Hanne's favoriete plekken in de Nederlandse natuur, geïllustreerd met instagramwaardige foto's.' Trouw
'Dit is geen encylopedisch werk, maar vooral een boek om te beleven: op avontuur in de natuur.' Leidsch Dagblad
'Korte stukjes over specifieke soorten worden afgewisseld met de persoonlijke verhalen en veel buitenfoto's. Een heel leesbaar inkijkje in het leven van een boswachter. Bionieuws
'In #gaan ga je, zoals de ondertitel al aangeeft, de hort op met de leukste boswachter van Nederland. En zo voelt het echt. Ze is grenzeloos nieuwsgierig en neemt je onbevangen en enthousiast mee op reis naar bekende en minder bekende natuurgebieden voor ieder wat wils. Een aanrader dus!' Puur Natuur

Gerelateerde artikelen

Geniet van de herfst

HERFST. De bladeren van de bomen kleuren in allerlei prachtige…

Nieuws
Lees meer

Boekentips voor Moederdag

Je moeder verdient natuurlijk iedere dag een cadeau. Maar Moederdag is dé gelegenheid…

Nieuws
Lees meer