Boeken
Non-fictie

Vet lekker

'Niet langer lacherig doen, maar zelf maken. Sergio Herman en Cees Holtkamp doen het ook, dus... Leuk boek, leuke prijs.' Bouillon

Danny laat zien hoe rijk de Nederlandse street food cultuur is en dat het maken van snacks – kroketten, zelfgesneden friet en huisgemaakte frikandellen – een ambacht is. Je vindt in het boek de recepten van alle bekende snacks uit de vitrine van de snackbar. Alles homemade, van het bladerdeeg van de kaassoufflés tot de bouillon van de kroketten en zelfs het bekende raketje.

  • Verschijningsdatum: 12-6-2018
  • ISBN: 978-94-005-1014-2
  • Aantal pagina's: 272
  • Uitgever: Lev.
  • NUR: 440
Meer over dit boek
Inspiratieblok Vet lekker2
nieuw

Oktober was nog nooit zo angstaanjagend.

Lees meer
De nieuwe winterthriller van Suzanne Vermeer komt eraan!

IJskoud verschijnt op 23 oktober 2018. Winterse (ont)spanning!

Sluiten Lees meer