Boeken
Non-fictie

Elon Musk

€ 13,99
Ebookook verkrijgbaar als:

'Een meeslepend boek, zeg maar gerust een must read.' Sprout.nl

Elon Musk is misschien wel de opvallendste en meest gedreven zakenman van dit moment – een eigentijdse mix van Thomas Edison, Henry Ford, Howard Hughes en Steve Jobs. Musk valt op door zijn dynamiek en visie in een wereld waar bedrijven vooral zekerheid zoeken. Met zijn bedrijven PayPal, Tesla Motors, SpaceX en Solar City verandert hij bedrijfstakken en de wereld door op het allerhoogste niveau te innoveren.

In dit boek biedt journalist Ashlee Vance voor het eerst een inkijkje in het buitengewone leven van de meest gedurfde ondernemer van Silicon Valley. Geschreven op basis van exclusieve gesprekken met Musk, zijn familie en vrienden, volgt het boek zijn reis tot nu toe: van een ruwe opvoeding in Zuid-Afrika tot aan de top van de internationale zakenwereld.

  • Verschijningsdatum: 16-2-2016
  • ISBN: 978-90-449-7490-4
  • Aantal pagina's: 448
  • Uitgever: Lev.
  • NUR: 801
Uit de pers
'De uitmuntende biografie van Vance vangt het opmerkelijke levensverhaal en de onstuitbare geest van Elon Musk.' Richard Branson
'Een rijk portret van een van de belangrijkste ondernemers ter wereld. Vance schetst een onvergetelijk beeld van de unieke persoonlijkheid van Musk, zijn onverzadigbare drive en zijn vermogen om onder enorme druk te presteren.' The Washington Post
'Het beste businessboek dat ik in jaren heb gelezen.' Don Graham, oud uitgever van The Washington Post
Meer over dit boek
Quote

I would like to die on Mars. Just not on impact.

Elon Musk
Elon Musk: visionair in vier bedrijven

De excentrieke miljardair Elon Musk sloeg net als veel anderen techneuten zijn slag tijdens de internetbubbel, maar nam geen genoegen met één miljoenendeal. Of twee. Toch lijkt geld niet zijn belangrijkste drijfveer.

Lees meer

Ted talk: Elon Musk, het brein achter Tesla, SpaceX, Solarcity..

Ted talk: Elon Musk, het brein achter Tesla, SpaceX, Solarcity..