Boeken
Thrillers

Jij bent de volgende

€ 9,99
Paperbackook verkrijgbaar als:

' **** Een veelomvattende en zeer spannende thriller, met overtuigende personages en een tempo dat per hoofdstuk toeneemt.' Anne Jongeling (Nu.nl)

Mike Wingate heeft een harde jeugd gehad. Hij werd op vierjarige leeftijd in een speeltuin achtergelaten en groeide op in een pleeggezin. Niemand kwam hem ophalen en hij heeft maar een paar herinneringen aan zijn eigen ouders. Nu, als volwassene, heeft Mike eindelijk het leven dat hij altijd al had willen hebben. Hij is gelukkig getrouwd, heeft een lief dochtertje en is eigenaar van een bouwbedrijf dat net bezig is met het afronden van een belangrijk milieuvriendelijk bouwproject.
Dan wordt Mike op een feestje bedreigd en wanneer hij de politie om hulp vraagt, is deze meer geïnteresseerd in zijn onduidelijke verleden. Om zichzelf en zijn gezin te beschermen, ziet Mike zich genoodzaakt de enige echte vriend in te schakelen die hij ooit heeft gehad: Shep. Mike en Shep zaten in hetzelfde pleeggezin, maar waar Shep het criminele pad opging kon Mike studeren en de criminaliteit achter zich laten. Nu moeten ze samen proberen Mikes gezin te beschermen tegen een mysterieuze vijand.

  • Verschijningsdatum: 9-6-2015
  • ISBN: 978-94-005-0178-2
  • Aantal pagina's: 352
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Vertaler(s): Joost van der Meer
  • NUR: 332
Uit de pers
' ****1/2 Waanzinnig lekker geschreven thriller.' De Thriller
' ****1/2 Jij bent de volgende is een pageturner van jewelste! Er zit zoveel vaart in dit boek dat je af en toe sneller wilt lezen om al te zien wat er op de volgende bladzijde staat.' Anne
' ***** Hurwitz is er wederom in geslaagd een eersteklas kaskraker af te leveren. Jij bent de volgende trekt je het verhaal in zonder je nog los te laten tot je de laatste pagina dichtslaat.' Karina Hoekerswever (Schrijfplezier)
Falen is de weg vooruit.

De edele kunst van not giving a f*ck.

Sluiten Bestel nu!