Boeken
Non-fictie

Het licht tussen ons

€ 19,99
Paperbackook verkrijgbaar als:

‘Een briljante mijlpaal in het begrijpen van de diepere waarheden van ons bestaan.' Eben Alexander, auteur van Na dit leven

Laura Lynne Jackson ontdekte al op jonge leeftijd dat ze anders was dan anderen, maar hield dat jarenlang verborgen voor haar omgeving. Overdag was ze lerares Engels op een middelbare school en zorgde ze voor haar drie kinderen. ’s Avonds sprak ze echter in het geheim telefonisch met beroemdheden, sporters, wetenschappers en anderen, en bracht ze hen in contact met hun overleden dierbaren.

In Het licht tussen ons – dat in meer dan vijftien landen verschijnt – vertelt ze hoe ze zich jarenlang ‘niet normaal’ voelde, tot ze door een wetenschappelijke uitleg haar gave accepteerde en de twee verschillende kanten van haar leven samenbracht. Sindsdien helpt ze anderen in het reine te komen met hun verlies. Laura’s inzichten en de ontroerende verhalen uit haar readings leren ons op een liefdevoller en zinvoller manier in het leven van hier en nu te staan.

  • Verschijningsdatum: 12-4-2016
  • ISBN: 978-94-005-0696-1
  • Aantal pagina's: 288
  • Uitgever: Lev.
  • NUR: 728
Uit de pers
'Laura's inzichten en de ontroerende verhalen uit haar readings leren ons op een liefdevoller en zinvoller manier in het leven van hier en nu te staan.' Onkruid
Meer over dit boek
The teacher who can talk to the dead:

Scientists can't explain the powers that have made this English teacher one of the world's top psychics.

Lees meer
Quote

Er zijn slechts twee manieren waarop je kunt leven. De ene is door te doen of er geen wonderen bestaan. De andere is door te doen alsof alles een wonder is.

Laura Lynne Jackson
Voor aan Het zwembad

Neem een heerlijke duik in een warm, ontroerend en liefdevol verhaal.

Sluiten Lees meer