Boeken
Non-fictie

Gaan

Verschijningsdatum: 27-2-2018

We komen er allemaal achter: een leven lang Netflix is ook niet alles. Het is tijd dat we er weer op uit gaan. Weg van de schermen, de buitenlucht in! Qualitytime voor jezelf en elkaar. Nederland is supermooi en eigenlijk ook heel spannend, want om wild of vogels te spotten hoef je echt geen bioloog of vogelaar te zijn: dat kan iedereen. Als je maar weet waar je op moet letten.

Boswachter Hanne is de aangewezen persoon om je de weg te wijzen. Ze heeft een paar jaar geleden een enorme switch gemaakt: van mojito-drinkend reclamemeisje naar no-nonsense boswachter. Ze is nieuwsgierig, enthousiast en sportief, en neemt je in Gaan mee naar haar favoriete natuurgebieden. Alles wordt leuker als je er meer van weet en dat is ook zo in de natuur. Welke dieren kun je verwachten per gebied, hoe kun je ze spotten, op welke planten moet je letten en waar vind je de mooiste paddenstoelen?

Boswachter Hanne vertelt je er alles over, aangevuld met de leukste activiteiten en highlights. Pak je rugzak voor het weekend maar vast in!

  • Verschijningsdatum: 27-2-2018
  • ISBN: 978-94-005-0971-9
  • Aantal pagina's: 224
  • Uitgever: Lev.
  • NUR: 410
Meer over dit boek
Vette Baan: Hanne Tersmette werkt als boswachter

Lees hier een interview van Hanne met tijdschrift Viva over haar werk als boswachter bij Natuurmonumenten.

Lees meer
Ontmoet boswachter Hanne Tersmette

Gedurende de Boekenweek (met thema Natuur!) zal boswachter Hanne in meerdere boekhandels een lezing geven! Kom je ook?

Lees meer
Uit je comfortzone...Hanne blogt!

Bijna vijf jaar geleden verruilde ik m’n baan op een pr-bureau voor een baan in de natuur. Waar ik voorheen gewend was om veel mojito’s te drinken met collega’s, kwam ik van de ene op de andere dag terecht in een doe-maar-gewoon-dan-doe-je-al-gek-genoeg-wereld.

Lees meer

Op stap met boswachter Hanne

Op stap met boswachter Hanne
boswachter site 1
boswachter site 2
boswachter site 3
De Krijtman is hier…

Er zijn krijtmannetjes gespot, op stoepen, muren en ramen. Heb jij ‘m al gezien?

Sluiten Lees meer