Boeken
Non-fictie

Ego is de vijand

€ 18,99
Gebondenook verkrijgbaar als:

Het heeft de carrières van jonge, veelbelovende genieën doen stranden. Het heeft fortuinen in rook doen opgaan en bedrijven aan de rand van de afgrond gebracht. Het heeft tegenslag ondraaglijk gemaakt en leren van fouten in schaamte veranderd. Zijn naam? Ego, onze innerlijke tegenstander.

In een tijd waarin social media, reality-tv en andere vormen van schaamteloze zelfpromotie worden verheerlijkt, moet de strijd tegen ego op vele fronten worden gestreden. Maar gewapend met de lessen uit dit boek zul je, zoals Holiday schrijft, ‘minder bezig zijn met het vertellen van verhalen over hoe bijzonder jij bent en daardoor vrijer zijn om jouw wereldveranderende doelen te bereiken.’

  • Verschijningsdatum: 13-6-2017
  • ISBN: 978-94-005-0891-0
  • Aantal pagina's: 256
  • Uitgever: Lev.
  • Vertaler(s): Bonella van Beusekom
  • NUR: 770
Meer over dit boek
Volg een masterclass van Ryan Holiday bij The School of Live in Antwerpen

Ego laat niet alleen carrières van geniën stranden en bedrijven, het brengt jezelf ook in de problemen. Doelen bereik je als je vrij bent, en minder bezig met het vertellen van verhalen hoe bijzonder je bent. Deze en andere waardevolle lessen geeft bestsellerauteur en topstrateeg Ryan Holiday je mee in de onvergetelijke masterclass Ego Is The Enemy op vrijdag 27 oktober 2017.

Lees meer
Ryan Holiday een van de sprekers op...Brainwash festival op 28 oktober 2017

Op Brainwash Festival laten tegendraadse denkers en kunstenaars uit binnen- en buitenland hun licht schijnen op de grote vragen van vandaag en morgen.

Lees meer

Ryan Holiday over Ego is de vijand

Ryan Holiday over Ego is de vijand