Boeken
Thrillers

De vijfde golf

De vijfde golf, een origineel en indrukwekkend verhaal over een zestienjarig meisje op de vlucht voor een buitenaardse invasie, een aanrader!' Kat (33 jaar, lezersreactie)

Soms denk ik dat ik de laatste mens op aarde ben. Dat betekent dat ik de enige mens in het universum ben. Dat is onzin, ik weet het. Ze kunnen niet iedereen gedood hebben… nog niet.

De eerste golf: de wereld wordt gehuld in duisternis
De tweede golf: als je geluk hebt weet je te ontsnappen
De derde golf: als je pech hebt overleef je
De vierde golf: er geldt nog maar één regel – vertrouw niemand

Nu de vijfde golf eraan komt, is Cassie op de vlucht – voor Hen, de wezens die er menselijk uitzien maar het niet zijn. Zij die het land doorkruisen om eenieder te vermoorden die ze tegenkomen. Cassie gelooft dat er maar één manier is om te overleven: door alleen te blijven. Maar dan ontmoet ze Evan Walker, de verleidelijke en mysterieuze vreemdeling die haar enige hoop is om haar vijfjarige broertje te helpen bevrijden. En haar enige hoop om zelf te overleven.
Maar Cassie moet kiezen tussen vertrouwen en wanhoop, tussen verzet of overgave. Tussen leven… en dood.

De vijfde golf, dat al maanden op de Amerikaanse bestsellerlijsten staat, is een meeslepend, aangrijpend en episch verhaal over verlies, ondenkbare dilemma’s en moed.

#5degolf

  • Verschijningsdatum: 10-9-2013
  • ISBN: 978-90-449-7007-4
  • Aantal pagina's: 336
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Vertaler(s): Fanneke Cnossen
  • NUR: 285
Uit de pers
‘Een meeslepende thriller die naar mijn mening niet alleen jongeren maar ook menig volwassene zal aanspreken.’ Inge (48 jaar,lezersreactie)
'Ik begon heel voorzichtig met dit boek. Het wordt namelijk enorm gehyped, maar dit boek overtrof zelfs die hoge verwachtingen.' Joany (26 jaar, lezersreactie)
'De schrijver schetst een zeer realistisch beeld van de totale wanorde en paniek, het verhaal pakt je beet en laat je pas op de laatste bladzijde los.' Anneke (40 jaar,lezersreactie)
Meer over dit boek

Een meeslepende thriller die naar mijn mening niet alleen jongeren maar ook menig volwassene zal aanspreken.

Lezersreactie

Fantastisch boek! Het is goed geschreven en erg spannend.

Lezersreactie

Trailer 'De vijfde golf'

Trailer 'De vijfde golf'