Boeken
Non-fictie

De flow van het geluk

€ 19,99
Paperbackook verkrijgbaar als:

'Wie zelfhulpboeken verslindt, kan deze niet ongelezen laten.' Opzij

Iedereen wil gelukkig en succesvol zijn. En toch is het voor veel mensen ongrijpbaar. We gaan maar door en werken ons een slag in de rondte om alle bordjes in de lucht te houden. We zetten daardoor makkelijk ons huidige geluk even opzij (om die deadline te halen, dat project binnen te slepen, dat diploma te halen), om later de vruchten – het grote geluk – te kunnen plukken. Dit werkt misschien op de korte termijn, maar gaat uiteindelijk vaak ten koste van ons welzijn, onze relaties en, paradoxaal genoeg, onze productiviteit.

Emma Seppälä, wetenschappelijk directeur van het Center for Compassion and Altruism aan Stanford University, stelt dat veel van onze overtuigingen over succes niet meer voldoen. Geluk is niet de uitkomst van succes, maar de basis. In dit boek legt ze uit hoe je de wetenschap van het geluk kunt gebruiken voor blijvend succes in je leven.

  • Verschijningsdatum: 10-5-2016
  • ISBN: 978-94-005-0718-0
  • Aantal pagina's: 256
  • Uitgever: Lev.
  • NUR: 770
Uit de pers
‘Wie zelfhulpboeken verslindt, kan De flow van geluk niet ongelezen laten. Wie tot nu toe jeuk kreeg van dit genre zou deze wetenschappelijke geluksbijbel een kans moeten geven. Het is herkenbaar, relativerend en wie weet ren je dankzij de concrete tips in het boek iets minder hard en maakt dat je inderdaad gelukkiger én succesvoller.’ Opzij
Meer over dit boek

Door haar op onderzoek gebaseerde strategieën leert Emma Seppälä je niet alleen uit te blinken maar ook hoe je jezelf kunt blijven , en van elk moment in het proces kunt genieten.

Susan Cain, auteur van Stil

Dit boek is een verademing en prikt de mythe door dat alles wat we doen steeds maar beter, sneller en efficiënter moet om gelukkig te worden.

Kristin Neff, auteur van Zelfcompassie

TEDx Talk

TEDx Talk
nieuw

Oktober was nog nooit zo angstaanjagend.

Lees meer
De nieuwe Suzanne Vermeer is er!

Begin vandaag nog in de winterthriller ‘IJskoud’! Winterse (ont)spanning…

Sluiten Lees meer