De clan van de Wolvin

De Heksenoorlog

Samenvatting

"Een jong meisje … een verdwijning ... een profetie … een oorlog … Sinds mensenheugenis houden de clans van de Omarheksen zich verborgen voor die van de bloeddorstige Odish, in afwachting van de komst van de uitverkorene, zoals voorspeld in de oudste Profetie van O.
De Omar, afstammelingen van Om, zijn sterfelijk, verbonden met de natuur en kenners van haar geheime krachten, vroedvrouwen en moeder .
De Odish, afstammelingen van Od, zijn onsterfelijk, bloeddorstig, onaards mooi en machtig, maar onvruchtbaar.
2005: Alle tekenen wijzen erop dat die komst nabij is. De 14-jarige Anaíd, een verlegen, onhandig meisje, achtergebleven in de groei en bepaald niet populair op school, leidt samen met haar moeder Selene een teruggetrokken leven in Urt, een dorpje in de Pyreneeën. Ze heeft het nog steeds moeilijk met het overlijden van haar grootmoeder Demeter en botst het tussen Selene en Anaíd. Ze weet niets van de geheimen die de vrouwen van de familie al heel lang met zich meedragen. Totdat de mysterieuze verdwijning van de flamboyante, uitbundige Selene met het vlammend rode haar, Anaíd confronteert met een ongelooflijke, huiveringwekkende waarheid die haar dwingt een lange, lange weg af te leggen vol gevaren en ontdekkingen, maar ook vol betoverende ervaringen …

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044966107
NUR: 284
Type: E-book
Auteur(s):
Vertaler: Elvira Veenings
Prijs: 7,49
Aantal pagina's: 302
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 13-10-2011
De clan van de Wolvin Deel 1
E-book:
7,49

Gerelateerde artikelen

Tijd en plaats van 6 historische romans

Met een historische roman reis je terug in de tijd, maar de tijd waarnaar je terugreist verschilt per roman. Hier vind je 6 historische romans met de bijbehorende tijd én plaats!

Blog
Lees meer

Over Bittere koffie van Simonetta Agnello Hornby

Ben jij benieuwd naar De verborgen kleuren van het leven van Laura Imai Messina? Redacteur Anne van Uitgeverij Signatuur vertelt waarom jij deze bijzondere roman nú zou moeten oppakken!

Blog
Lees meer