Blogtour Suzanne Vermeer: een lawine aan recensies

7 november 2016

Op 8 november verschijnt de langverwachte winterthriller 2016 van Suzanne Vermeer: Lawinegevaar. En pas maar op! Er komt een ware lawine aan recensies aan! Acht recescenten zullen ons vertellen waarom we dit boek moeten lezen, of waarom juist niet.

Chantal Donkers breekt definitief door als strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij ‘de groten’ en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma’s. Dat de roem ook een keerzijde heeft, ontdekt ze als ze te maken krijgt met een stalker.

Om even te ontsnappen aan alle stress en drukte boekt Chantal een skivakantie naar Zwitserland met haar vriend Niels. Maar een week voor vertrek gaat ’s avonds de deurbel. Er staat een meisje op de stoep dat beweert de dochter te zijn van Chantals jongere zus Amber. De zus met wie ze al ruim tien jaar geen contact meer heeft. Het meisje stelt zich voor als Fenna en stapt naar binnen met de woorden: ‘Mama zegt dat ik bij jou veilig ben.’

De deelnemende bloggers:

8-11Wendy WenningVrouwenthrillers
9-11CorinaSamenlezenisleuker
10-11Noëlle NassDeleestrein
11-11Kimberley KortekaasDe boekentrommel
12-11Marjo van TurnhoutLeestafel
13-11Kristie RaaijmakersKristie’s Letterwereld
14-11Moon KagerMustreads or not!
15-11Patricia CatsburgDonderdesign

Wil je op de hoogte blijven van alle leuke acties en nieuwsberichten over Suzanne Vermeer en Lawinegevaar? Neem dan eens een kijkje op onze facebookpagina of de Suzanne Vermeer website.

En wil je meelezen met de bloggers? Een leesfragment is hier te vinden.

Heel veel plezier!

Terug naar nieuwsoverzicht