Blogtour der spiegels

6 januari 2017

‘De meeste mensen zijn andere mensen.’ – Oscar Wilde

Veertien bloggers hebben zich vastgebeten in het bijzondere Boek der spiegels van E.O. Chirovici en vanaf 17 januari zullen wij lezen wat hun bevindingen waren.

Als literair agent Peter Katz een onaf manuscript ontvangt met de titel Boek der spiegels, is hij direct geïntrigeerd. Het zijn de memoires van de auteur, Richard Flynn, over diens tijd op Princeton University aan het eind van de jaren tachtig. Hierin beschrijft hij zijn opmerkelijke verstandhouding met de vooraanstaande hoogleraar Joseph Wieder.

Op een nacht in 1987 werd Wieder op brute wijze vermoord in zijn huis. De zaak werd nooit opgelost. Peter Katz is vastbesloten tot op de bodem uit te zoeken wat er die nacht, vijfentwintig jaar geleden, is voorgevallen. Hij is ervan overtuigd dat het antwoord zal staan in het ontbrekende deel van Flynns verhaal. Maar waar is de rest van het manuscript?

KLUEDO

Update: De winnaars zijn inmiddels gekozen! De blogtour is gesloten. Bedankt!

Er is iemand vermoord! Wie was het, welk wapen werd er gebruikt en waar vond de moord plaats? Als extra element in deze blogtour voegen wij een win-actie toe. Kun jij raden wat er is gebeurt? Naast de gebruikelijke recensie verklapt iedere blogger één locatie, personage of moordwapen die NIET betrokken zijn bij het Kluedo dilemma.  Op deze manier kun jij iedere dag een optie afstrepen tot het juiste antwoord overblijft! De eerste vijf lezers die het juiste antwoord insturen winnen een exemplaar van Het boek der spiegels. #BoekderSpiegels

Spelregels

  1. Lezers mogen één keer raden per persoon.
  2. Let op: of de winnende combinatie ook in het boek voorkomt verklappen wij niet!
  3. Inzendingen kunnen naar: publiciteit@awbruna.nl
  4. De eerste vijf juiste antwoorden winnen een boek

Kluedo blogtour

De deelnemende blogs:

18-janScriptgirl
19-janLeestrein
20-janBoeklovers
21-janNadinekuiper.com
22-janDe Nachtvlinders
23-janDe boekentrommel
24-janMixed Grill
25-janLeestafel
26-janBoekenbijlage
27-janCoole suggesties
28-janDe perfecte buren
29-janSamen lezen is leuker
30-janJudith blogt solo
31-janStefanie leest

 

Meelezen met de bloggers? Dat kan! Een leesfragment is hier te vinden!

Veel leesplezier!

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht