Kraak jij de code?

Op 7 april verschijnt De code van Denise Rudberg, het eerste deel in de meeslepende serie Operatie Stockholm. Wil jij eerder beginnen met lezen? Kraak dan de code van de Zweedse puzzel en maak kans op een exemplaar. Download hieronder de Zweedse puzzel om uit te printen.

De winactie is afgelopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen via e-mail.

Over het boek

Stockholm, 1940. Terwijl de dreiging van nazi-Duitsland toeneemt, leren drie vrouwen in Stockholm elkaar kennen onder bijzondere en moeilijke omstandigheden.
Signe verhuist van het platteland naar de grote stad, Elisabeth neemt ontslag van haar werk na een dramatische gebeurtenis en Iris vlucht met haar twee zoons uit Estland naar Zweden. Ze treden in dienst van de Zweedse overheid om de gecodeerde boodschappen van de Duitsers te onderscheppen en te ontcijferen.
In een tijd waarin het onmogelijk is te weten wie je kunt vertrouwen en waarin veel mannen met een dubbele moraal de leiding hebben, blijkt het werk van Signe, Elisabeth en Iris van vitaal belang voor de veiligheid van het Zweedse koninkrijk.

Leuk om te weten, op 6 juli verschijnt al het volgende deel in de serie: Een tweede alliantie.

Artikelen over romans

Actuele leestip: Washington Black

Het is niemand ontgaan: de dood van de zwarte man George Floyd, die om het leven kwam door politiegeweld van een witte agent. Wereldwijd wordt actie gevoerd en wordt opgeroepen een stem te laten horen tegen institutioneel racisme.

Blog
Lees meer