Jouw naam in het boek van Kim Moelands!

10 maart 2015

moelands Op 24 maart verschijnt Kim Moelands nieuwe thriller De vrouw in de spiegel. Kim Moelands is fulltime auteur en voormalig journalist en recensent voor Crimezone  en Ezzulia. Ze was twee maal jurylid van de Gouden Strop. De vrouw in de spiegel is haar derde thriller en haar beste boek tot nu toe. Kim heeft zich laten inspireren door een waargebeurde zaak.

‘Kim Moelands trekt alles, maar dan ook werkelijk alles uit de kast, met als resultaat een pageturner van jewelste.’ – Sander Verheijen, Hebban.nl

De vrouw in de spiegel is een adembenemende thriller rond twee vrouwen die elkaars tegenpolen zijn. Aan de ene kant is er Tess, een stoere brigadier die zich stort op een afpersingszaak. Aan de andere kant speelt Elizabeth een rol, is onzeker en weet niet zo goed wat ze met zichzelf aan moet. Het Zuivelbedrijf Latté ontvangt een dreigbrief en deze afperser zorgt voor steeds meer slachtoffers en houdt maar niet op… Lees alvast een fragment

Reserveer jouw exemplaar! Het maakt niet uit waar je jouw exemplaar reserveert, dit kan bij o.a. Bol.com, Ako.nl, Libris.nl, Bruna.nl, Eci.nl of bij een andere shop, maar stuur de bevestigingsmail van de winkel naar prijsvraag@awbruna.nl o.v.v. De vrouw in de spiegel zodat wij jouw naam kunnen noteren voor het dankwoord in de herdruk. Ja je leest het goed, jouw naam komt dan in het boek te staan!

blog de vrouw in de spiegel

Heb jij wel eens met je naam in een echt boek gestaan? Ik weet al wat ik ga doen, meteen mijn exemplaar reserveren… Jij toch ook?

Patricia Mourik

Reageer op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *