Ik ga op vakantie en lees…

15 juli 2014

Heerlijk, bijna drie weken vrij. Ik ga met de boot naar Zeeland, dus hopelijk blijft het een beetje mooi weer! Maar… mijn ‘werk’ gaat mee op vakantie. De brochures van de najaarsaanbieding zijn inmiddels verspreid, maar ik heb nog niet alles gelezen. Goed moment om op vakantie te gaan dus.

Het liefst lees ik een ‘echt’ boek, maar nu staat mijn e-reader vol met drukproeven uit die najaarsaanbieding. Ik kijk vooral uit naar:

Duister oord – Steve Mosby
Wat kan Mosby schrijven. Niet voor watjes, zijn boeken zijn vaak ronduit eng. Dat worden een paar spannende uren op de boot.

De reputaties – Juan Gabriel Vasquez
Met zijn vorige boek Het geluid van vallende dingen won Vasquez de belangrijke IMPAC Dublin Literary Award Ik kijk uit naar dit nieuwe verhaal.

Processed with Moldiv

Laat mijn hand niet los – Michel Bussi (Uitgeverij Signatuur)
Tijdens de aanbiedingsvergadering was de uitgever zo enthousiast over dit boek dat een aantal collega’s het boek meteen hebben gelezen. En die zijn óók allemaal enthousiast. Dus ik ben heel benieuwd!

Een heleboel boeken uit de aanbieding heb ik al wel gelezen, bijvoorbeeld De kooi van Josh Malerman waar mijn collega Susan al eerder over blogde. Onthoud die titel als je van ongewone en spannende thrillers houdt!

En wat nemen jullie mee op vakantie? Een e-reader of een lekkere stapel boeken?

Monique Krijnen

Reageer op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *