De prachtige foto’s van Deon Meyer

17 december 2013

Ik ben dol op reizen, thrillers en fotografie. De Zuid-Afrikaanse auteur Deon Meyer spreekt al die liefhebberijen aan. Niet alleen schrijft hij enorm spannende boeken (mijn favorieten zijn Onzichtbaar en 7 dagen), hij maakt ook prachtige foto’s waardoor ik steeds meer zin krijg om naar Zuid-Afrika te gaan.  Oordeel zelf maar:

Image

Image

Image

Image
Alle foto’s: ©DeonMeyer

Geweldig toch?! Ik ga sparen voor een ticket naar Zuid-Afrika.

Wil je meer foto’s zien? Je kunt Deon volgen via Facebook en Twitter, hij post regelmatig van dit soort prachtfoto’s. En die Afrikaanse tweets, daar word ik ook altijd erg vrolijk van!

Monique Krijnen

Reageer op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties
Op 2019-02-02 18:31:37 schreef IRENE KOUSEBAND:

Nou wat prachtige foto's ik ken het land heeft er zelf 26 jaar gewoond Gaat zo Door met mooie foto's en goede boeken