A.W. Bruna Bites voor bloggers 2016

7 september 2016

Dinsdag 30 augustus is het zover. De eerste A.W. Bruna Bites voor bloggers ooit staat op het punt te beginnen. Dit event heeft als doel om onze bloggers beter te leren kennen en tegelijkertijd een exclusief kijkje in onze najaarsaanbieding te bieden. Tot onze verbazing is het gros van de genodigden tien minuten voor het begin van het event al aanwezig waardoor we lekker op tijd kunnen beginnen. Bij binnenkomst krijgt iedereen een natuurlijke limonade van Agroposta, een klembord met het programma en een koptelefoon die voor veel commotie zorgt!

JMF_20160830-0044

Luuk gaat met de heerlijke Pintxos rond en iedereen vindt een plekje. Het programma trapt af met een silent disco, deze keer alleen geen muziek maar audioboeken. A.W. Bruna Uitgevers is namelijk recent in zee gegaan met Thinium Audioproducties en is héél benieuwd wat jullie ervan vinden. Koptelefoons op dus!

Als eerste klinkt er een fragment van Orphan X van Gregg Hurwitz, voorgelezen door Frans van Deursen. Iedereen giechelt nog een beetje maar valt al snel stil. Het fragment wordt gevolgd door een stuk uit Sevenster van Alexandra Penrhyn Lowe, voorgelezen door Anne van Veen. En surprise! Anne is ook daadwerkelijk aanwezig!

JMF_20160830-0083 JMF_20160830-0125

Na een korte intro bedanken wij Anne en gaan we door. De aanwezigen kiezen tussen twee workshops: Alexandra vertelt over haar serie De laatste Wachter, en Marloes Coenen is aanwezig om haar boek Kracht te introduceren.

JMF_20160830-0138 JMF_20160830-0151

Of het door het enthousiasme komt of door de tijd van het jaar, de temperaturen in het souterrain lopen al snel op. We rennen allemaal na afloop van deze prikkelende sessie naar buiten voor een verfrissend drankje. Als volgende op het programma staat een  interview met de Amerikaanse auteur Gregg Hurwitz. Gregg is op auteursbezoek in Nederland en neemt speciaal de tijd om hier aanwezig te zijn. Uitgever Steven Maat interviewt Gregg op humoristische wijze over zijn boek.

Hilariteit alom om deze charismatische auteur.

JMF_20160830-0203

In het tweede blok korte workshops vertelt onze eigen Juliette van Wersch over Mischling van Affinity Konar. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en de meeste luisteraars krijgen spontaan zin om in dit (toch wat) zwaarmoedige boek te duiken.  In de andere ruimte galmt luid vermaak, Joëlla Opraus & Nathalie van Wingerden geven namelijk een interactieve cursus in het verlengde van hun aankomende boek De financiële detox.

JMF_20160830-0217 JMF_20160830-0234

Hierna begint de borrel, delen we de goodiebags uit en krijgen de blogger nog één laatste kans om met Gregg of Alexandra op de foto te gaan.

JMF_20160830-0259

Ben je benieuwd of de bloggers zo’n onderonsje met Gregg eigenlijk wel zo leuk vonden? Lees dan een van de onderstaande blogs over dit event:

LeesmeeEen youtube verslag! 
Shyama in boekenlandEen toffe plog!
Samenlezen is leukerKa en Co hadden het naar hun zin!
Thrillerlezers.blogspotWe gaan nog lang niet naar huis!
Moredelight.comBoeken,boeken, boeken!
BoekenfabriekOh so charming Gregg!

Hartelijk dank aan allen die hieraan bijgedragen hebben, in het bijzonder Jeroen Mies van Jeroen Mies Fotografie aan wie wij alle foto’s te danken hebben, en natuurlijk de bloggers die hier te gast waren.

Graag tot volgend jaar!

Lise, Annabel en Saskia

Reageer op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties
Op 2016-09-07 11:40:02 schreef Nadine Kuiper:

Leuk verslag Lise. Het was erg gaaf om erbij te zijn. Voor herhaling vatbaar. Nogmaals tnx voor het organiseren dames!