Aflevering #02 van The Green Girls Club Podcast met Annemiek Nusmeijer (greenjobs.nl)

24 juni 2020

Hoe vind je een duurzame baan en hoe kun je impact maken in je (huidige) werk? Annemiek Nusmeijer is eigenaar van Green Jobs, dé vacaturebank voor duurzame vacatures, en weet als geen ander het antwoord op deze vragen. Met praktische tips en een taboedoorbrekende visie vertelt zij ons hoe je vandaag nog kunt beginnen.

Over Annemiek

Annemiek Nusmeijer is de vrouw achter Green Jobs, de duurzame vacaturebank van Nederland. Het is Annemiek’s missie om het bedrijfsleven en overheid future proof te maken en meer mensen aan een duurzame baan te helpen. 

Aan de slag

Wil jij naar aanleiding van deze podcast aan de slag? Hier wat tips van Annemiek en Marieke: 

  • Ben je op zoek naar nieuw werk maar weet je nog niet goed waar te beginnen? Vacaturebank Greenjobs helpt je graag met deze carrière tips.
  • Wil je graag begeleiding tijdens het vinden van jouw duurzame baan? Schakel dan grondige, professionele en persoonlijke hulp in van een loopbaancoach.
  • Een van Annemiek haar tips is het schrijven van een sterke motivatiebrief. Lees hier  hoe je een korte en krachtige motivatiebrief schrijft. 

Wil je in contact komen met honderden andere green girls? Word dan lid van de Facebook community of volg de club  via Instagram @thegreengirlsclubcom. See you there!

 

Reageer op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *