Nieuws

 • No Ego

  No Ego

  8 juli 2014

  Heb je ooit gehoord van Darwin, Gandhi, Kennedy of Jezus? Grote kans van wel. Heb je ooit gehoord van Chico Mendes, Kurt Zemisch, Harriet Tubman of Hypatia? Grote kans van niet. Terwijl ook zij de wereld veranderden. Hulde daarom, aan de onbekenden die de wereld veranderden.

 • E-bookbestsellers voor maar € 7,99!

  E-bookbestsellers voor maar € 7,99!

  1 juli 2014

  Of je nu op zomervakantie gaat of thuis blijft, deze zomervakantie breng je door met de mooiste verhalen.

 • Mooier Fit!:Het 6-wekenplan naar jouw strakste mooiste lichaam ooit!

  Mooier Fit!:Het 6-wekenplan naar jouw strakste mooiste lichaam ooit!

  19 juni 2014

  Dit boek is voor alle vrouwen die zich niet graag voor de spiegel uitkleden. En dat zijn er veel: slechts één op de vijf vrouwen is tevreden met haar eigen naakte spiegelbeeld. Iedere vrouw wil die ene zijn – die ene met dat strakke lichaam en de zelfverzekerdheid die daarbij hoort. Een beetje hulp hierbij zoeken is niet vreemd maar juist goed: je kunt nog zo hard tegen jezelf roepen dat je moet sporten, maar aan het eind van de dag zijn weinig dingen zo aanlokkelijk als de bank en die halve zak chips in de kast. Daadwerkelijk verandering teweegbrengen vraagt niet alleen om ander eten of meer beweging, maar ook een andere mindset.

 • Trainen met je kinderen

  Trainen met je kinderen

  27 mei 2014

  Waarom zou je kiezen tussen een goede work-out of qualitytime met de kinderen? Sportieve vaders combineren dit gewoon. In 'Trainen met je kinderen' geeft Justus Verkerk duidelijke oefeningen waarbij de kinderen dienen als gewicht, weerstand of gewoon als gezelschap of supporters. Daarnaast bevat het boek nuttige lijstjes, tips en trucs om blessures bij jou en je kinderen te voorkomen en anekdotes uit het leven van een enthousiaste vader.

 • E-books weer leverbaar via onze website

  E-books weer leverbaar via onze website

  12 mei 2014

  Recentelijk was er een probleem met het tonen van de juiste adviesprijzen voor e-books in onze webwinkel. Dit probleem is opgelost. U kunt met een gerust hart weer voor de correcte adviesprijs een e-book kopen. Veel plezier in onze online boekenwinkel!

 • Win Ik slurp, dus ik ben voor Vaderdag!

  Win Ik slurp, dus ik ben voor Vaderdag!

  6 mei 2014

  Win een gesigneerd exemplaar van Ik slurp, dus ik ben van Ilja Gort voor Vaderdag!

 • Tips voor moederdag

  Tips voor moederdag

  1 mei 2014

  Help! Moederdag nadert met rasse schreden en je hebt nog geen idee waar je de vrouw van je leven blij mee moet maken… Geen nood: we hebben een aantal boeken voor je op een rij gezet.

 • Win Jas tot tas voor moederdag!

  Win Jas tot tas voor moederdag!

  1 mei 2014

  Win een gesigneerd exemplaar van Dyanne Beekmans Jas tot tas van Dyanne Beekman voor moederdag!

 • Gelukkig ben ik niet de enige

  Gelukkig ben ik niet de enige

  30 april 2014

  Vol trots presenteren wij het derde Nederlandse boek van Brené Brown: Gelukkig ben ik niet de enige. In dit boek gaat ze dieper in op het ondergeschoven kindje van de emotiefamilie: schaamte. Niet direct een prettig onderwerp om over te lezen. Maar zoals we van Brown gewend zijn, loodst ze ons erdoorheen met een schrijfstijl als een knapperend haardvuurtje - en onderweg komen we ook nog tot diepe inzichten.

 • <i>Change the script</i>: (over) een goed verhaal

  Change the script: (over) een goed verhaal

  14 april 2014

  De wereld vraagt voortdurend om mensen die verandering in gang zetten. Maar echte verandering vraagt om een goed verhaal. Theo Hendriks legt uit hoe je dat aanpakt.