Nieuws

 • Yogi Power: De nieuwe Tijn Touber

  Yogi Power: De nieuwe Tijn Touber

  28 augustus 2014

  Als rust in je leven ver te zoeken is, lijkt een oplossing soms ver weg. Toch is er voor iedereen een oplossing binnen handbereik: yoga en meditatie.

 • Meer brein, minder medicijn; genees jezelf!

  Meer brein, minder medicijn; genees jezelf!

  12 augustus 2014

  Ben je er niet van overtuigd dat je jezelf kunt genezen? Dit boek zal je aan het denken doen zetten.

 • Het geheim van charisma

  Het geheim van charisma

  12 augustus 2014

  Is het mogelijk je charisma te vergroten? Het antwoord op deze vraag is: ja!

 • Verwacht wonderen: de nieuwe Bernstein

  Verwacht wonderen: de nieuwe Bernstein

  28 juli 2014

  Wil jij ook dagelijks wonderen ervaren? Zet je ~ing aan! In Bernsteins nieuwste boek, 'Verwacht wonderen', geeft ze een stappenplan van slechts zes weken naar een leven waarin het perspectief is verschoven van angst naar liefde: een leven vol wonderen dus! Moeilijk? Juist niet: geluk zit in hele kleine dingen.

 • No Ego

  No Ego

  8 juli 2014

  Heb je ooit gehoord van Darwin, Gandhi, Kennedy of Jezus? Grote kans van wel. Heb je ooit gehoord van Chico Mendes, Kurt Zemisch, Harriet Tubman of Hypatia? Grote kans van niet. Terwijl ook zij de wereld veranderden. Hulde daarom, aan de onbekenden die de wereld veranderden.

 • E-bookbestsellers voor maar € 7,99!

  E-bookbestsellers voor maar € 7,99!

  1 juli 2014

  Of je nu op zomervakantie gaat of thuis blijft, deze zomervakantie breng je door met de mooiste verhalen.

 • Mooier Fit!:Het 6-wekenplan naar jouw strakste mooiste lichaam ooit!

  Mooier Fit!:Het 6-wekenplan naar jouw strakste mooiste lichaam ooit!

  19 juni 2014

  Dit boek is voor alle vrouwen die zich niet graag voor de spiegel uitkleden. En dat zijn er veel: slechts één op de vijf vrouwen is tevreden met haar eigen naakte spiegelbeeld. Iedere vrouw wil die ene zijn – die ene met dat strakke lichaam en de zelfverzekerdheid die daarbij hoort. Een beetje hulp hierbij zoeken is niet vreemd maar juist goed: je kunt nog zo hard tegen jezelf roepen dat je moet sporten, maar aan het eind van de dag zijn weinig dingen zo aanlokkelijk als de bank en die halve zak chips in de kast. Daadwerkelijk verandering teweegbrengen vraagt niet alleen om ander eten of meer beweging, maar ook een andere mindset.

 • Trainen met je kinderen

  Trainen met je kinderen

  27 mei 2014

  Waarom zou je kiezen tussen een goede work-out of qualitytime met de kinderen? Sportieve vaders combineren dit gewoon. In 'Trainen met je kinderen' geeft Justus Verkerk duidelijke oefeningen waarbij de kinderen dienen als gewicht, weerstand of gewoon als gezelschap of supporters. Daarnaast bevat het boek nuttige lijstjes, tips en trucs om blessures bij jou en je kinderen te voorkomen en anekdotes uit het leven van een enthousiaste vader.

 • E-books weer leverbaar via onze website

  E-books weer leverbaar via onze website

  12 mei 2014

  Recentelijk was er een probleem met het tonen van de juiste adviesprijzen voor e-books in onze webwinkel. Dit probleem is opgelost. U kunt met een gerust hart weer voor de correcte adviesprijs een e-book kopen. Veel plezier in onze online boekenwinkel!

 • Win Ik slurp, dus ik ben voor Vaderdag!

  Win Ik slurp, dus ik ben voor Vaderdag!

  6 mei 2014

  Win een gesigneerd exemplaar van Ik slurp, dus ik ben van Ilja Gort voor Vaderdag!