Nieuwe zinderende trilogie

Nieuwe zinderende trilogie

Verslaafd aan jou
Van Sylvia Day

Gideon Cross en Eva Tramell dragen beiden een beschadigd verleden met zich mee. Nu vinden zij elkaar in een explosie van passie en lust, die net zo bedwelmend is als gevaarlijk.

Hij was oogverblindend, briljant, grillig en opwindend. Ik had me nog nooit tot iets of iemand zo aangetrokken gevoeld. Ik hunkerde naar zijn aanraking alsof ik aan hem verslaafd was, ook al wist ik dat mijn verdediging daar zwakker van werd. Ik was bezoedeld, beschadigd, en zonder enige moeite wist hij bij mij de juiste snaar te raken…

Gideon wist het. Hij had zijn eigen demonen. En we zouden spiegels voor elkaar worden, waarin we toegang kregen tot onze meest geheime werelden... en onze diepste verlangens. Zijn liefde liet me niet meer los en maakte een ander mens van me op het moment dat ik de hemel smeekte dat we door ons gekwelde verleden niet uit elkaar gerukt zouden worden…

Over Sylvia Day

Sylvia Day is de New York Times- en USA Todaybestsellerauteur van meer dan twintig romans verdeeld over verschillende genres en onder drie verschillende pseudoniemen. Ze is getrouwd, moeder van twee kinderen en was eerder werkzaam als tolk-vertaler Russisch voor de militaire inlichtingendienst van het Amerikaanse leger.

Crossfire-trilogie

Verslaafd aan jou is het eerste deel in de Crossfire-trilogie. Deel 2, Begeerd door jou, verschijnt in november 2012. Deel 3, Verbonden met jou, verschijnt in april 2013.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier alvast een fragment.
Direct bestellen? Bestel hier het boek.