Edele kunst pakket

Edele kunst pakket

Samenvatting

De populaire bestseller De edele kunst van not giving a f*ck van Mark Manson nu samen met zijn journal in één pakket.


Over het boek:
De edele kunst van not giving a f*ck  (al meer dan 360.000 keer verkocht) is hét boek voor zelfhulphaters! Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Mark Manson geeft je de tools om te kiezen waar jij om geeft, en dus ook waar je niet om geeft. Humoristisch en vol goede grappen, maar bovenal ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.

Over het journal:
Het journal bij de bestseller. Het journal bestaat uit vijf delen, gebaseerd op de thema’s uit het boek, met opdrachten die je doen nadenken over je emoties, waarden en doelen én over de dingen die echt belangrijk voor jou zijn.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044985382
NUR: 770
Type: Samengesteld pakket
Auteur(s): Mark Manson
Prijs: 25,00
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 26-01-2024
Edele kunst pakket
Samengesteld pakket:
25,00

Gerelateerde artikelen

Non-fictie top 10 van 2023

In het afgelopen jaar zijn er weer volop inspirerende non-fictieboeken uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 non-fictie van 2023 die zijn verschenen bij Lev. uitgevers.

Blog
Lees meer

15 non-fictieboeken om te lezen vóór je 30ste!

an je 20ste tot je 30ste maken mensen vaak enorme veranderingen mee: studeren, op jezelf wonen, een relatie, kinderen er kan van alles op je af komen. Wat het leven ook voor je in petto heeft: met deze boeken ben je er klaar voor!

Blog
Lees meer